HTML

Vörös Bársony

Az agyam a legfőbb erogén zónám. Ezeket itt mind én követtem el, ismerősöknek, vagy alig-ismerősöknek címezve, nekik tetszettek.:) Ha lány vagy, akkor ez mind a te történeted. Ha pasi vagy, akkor a csajodé.:P Küldjetek ti is hasonlókat, azokat is szívesen posztolom!

Friss topikok

2011.01.20. 12:00 mcbrian

Szilveszter kétszer 2.

Együtt megyünk egy kedves ismerősöd házibulijába, ott ünnepeljük az új évet. Te a legszexibb ruhádat veszed fel, mélyen dekoltált blúz, combig sliccelt szoknya, vagy talán egy mini? Vörös körmök és vörösre rúzsozott száj, rögtön az jut róluk eszembe, milyen jól mutatna mindkettő a farkam körül.:) Már a kocsiban kívánlak, de te eltolsz magadtól, mondván, először menjünk, és szórakozzunk társaságban.

Jó nagy házban zajlik a házibuli, a nappaliban félhomály, teljes hangerővel megy a zene, jó sokan táncolnak, a konyhában szokás szerint a beszélgetős társaság, az emeleten pedig jópár szoba, a házigazda mindenkit külön megkért, hogy oda ne menjünk, ott nem szeretne takarítani. Belevetjük magunkat a buliba, táncolunk, fogy az alkohol, nagy hangulat van, szemed egyre fényesebben csillog, ahogy rám nézel, tudom, hogy egyre jobban kívánsz, és gondolom, az én szememből is hasonló dolgokat lehet kiolvasni. Egy lassú számnál aztán teljesen elveszünk egymásban. Csípőink szorosan egymáshoz simulnak, kezem már rég nem a derekadon van, fenekedet, combodat simogatom, markolászom, közben ajkaidat, füledet, nyakadat csókolom. Tánc közben finoman mozgatod a csípődet, így dörgölőzöl hozzám, farkam már teljesen kemény ettől a finom masszírozástól.

Ahogy vége a számnak már húzol is fel az emeletre, be a legközelebbi szobába. Ahogy becsukódik mögöttünk az ajtó, már nyomlak is az ajtónak, vadul csókollak, miközben te kapkodva gombolod a blúzodat, csatolod a melltartódat, hogy minél előbb hozzádférhessek. Vadul szopogatom, harapdálom a mellbimbódat, kezem már a szoknyád alatt jár, combodon végigsimítva fel, egészen a bugyidig, ami már teljesen elázott. Felkaplak, és rádoblak az ágyra, csak a bugyidat húzom le rólad, a sliccemet kigombolom, térdednél fogva tartalak, így hatolok beléd...

Vadul kefélünk az ágyon, lábad széttárva, és egyre hangosabban élvezel, amikor Ági, egy volt kolléganőm tévedésből ránk nyit. Azonnal fordulna kifelé, de hirtelen felismer minket, szeme elkerekedik. Szinte tátott szájjal, és láthatóan egyre növekvő izgalommal figyel. Nézi izzadt testünket, hegyes, ringó  mellbimbódat, nedvesen cuppogó puncidat, ahogy farkam újra és újra eltűnik benne, ütemesen megfeszülő fenekemet, és már teljesen el is felejtette, hogy gyorsan távozni akart. Én háttal vagyok az ajtónak, nem veszem rögtön észre, csak amikor intesz neki, hogy jöjjön közelebb. Megállok, de benned maradok, úgy fordulok hátra, és én is mosolyogva intek neki.

Mintha álomban lépkedne, úgy közelít lassan felénk, én közben folytatom benned a mozgást, puncid mintha még jobban tüzelne ettől a váratlan fordulattól. Odaér mellénk, szemét le sem veszi ütemesen mozgó farkamról. Tarkójánál fogva magamhoz húzom a fejét, és megcsókolom, nyelvemmel mélyen a szájában, de nem hagyom abba benned a mozgást. Te közben nadrágján keresztül combját, fenekét simogatod. Érzem, hogy kezd feloldódni, egyre hevesebben csókol vissza. Kihúzom a farkamat, és ketten sietősen vetkőztetni kezdjük, te a blúzát és a melltartóját húzod le róla, én a nadrágból hámozom ki. Lefektetjük, én a combjai között helyezkedem el, és nyalni kezdem, te pedig odahajolsz hozzá, és szájon csókolod. Milyen érzés egy másik puha női ajkat csókolni? Látom, tetszik neked, nyelveddel a szájába hatolsz, ő pedig hagyja. Bátortalanul a melledhez ér, és simogatni kezdi, de te inkább elveszed a kezét, és a szájába adod. Mohón rácuppan, izgatóan szopogatja a mellbimbódat, úgy tűnik, fantáziált már ilyenről, egyáltalán nincs ellenére, ahogy a melled a szájában kezd el hegyesedni. Puncija úgy csöpög a nedvektől, hogy alig bírom lefetyelni.

Nem bírom tovább, négykézlábra állítom Ágit, és hátulról hatolok belé, te pedig széttárt combokkal elé ülsz, fejét a puncidra vonod, ő először vonakodva, majd egyre nagyobb lelkesedéssel nyal téged, és elég ügyesen - egy nő tudhatja igazán, mi okoz örömet egy másiknak. Egyik kezed továbbra is a fején tartod, így érzed az én lökéseimet is, amivel hátulról döfködöm, másik kezed a melleivel játszik. Olyan fantasztikus a látvány, hogy érzem, hamar végem lenne, de az biztos, hogy nem benne akarok elmenni. Kirántom belőle a farkamat, és hanyatt fekszem, te azonnal elfoglalod helyedet a farkamon, olyan mohón nyársalod fel magad, hogy szinte fáj. Ági pedig, veled szemben nézve az arcomra ül, csöpögő punciját orromhoz, államhoz dörzsöli, én pedig nyelvemmel játszadozom még vele. Egyre hevesebb tempót diktálsz, és egyszer csak nem bírom tovább, elélvezek, minden nedvemet beléd lövellem. Te szorosan tartasz a comboddal, nehogy egy csepp is kárba menjen, és ahogy megérzed forró spermámat magadban, te is eljutsz a csúcsra. És ettől, mint egy láncreakció, Ági is teljesen az arcomra ül, érzem, hogy remegés fut végig egész testén, ahogy elélvez.

Ahogy lecseng az orgazmus, még forrón összecsókolóztok rajtam, de aztán szó nélkül mutatsz a ruháira, ő pedig megérti, hogy ez a pillanat már csak kettőnké. Gyorsan felöltözik, és nekem is ad egy csókot köszönetképpen, majd kisurran a szobából. Mi még kicsit pihegünk, a mellkasomat cirógatod, majd mi is öltözünk, és megyünk vissza bulizni.

Szólj hozzá!

Címkék: lovaglás nyalás leszbi hátulról két nő hármas szex arcra ül


A bejegyzés trackback címe:

https://vorosbarsony.blog.hu/api/trackback/id/tr302586501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása