HTML

Vörös Bársony

Az agyam a legfőbb erogén zónám. Ezeket itt mind én követtem el, ismerősöknek, vagy alig-ismerősöknek címezve, nekik tetszettek.:) Ha lány vagy, akkor ez mind a te történeted. Ha pasi vagy, akkor a csajodé.:P Küldjetek ti is hasonlókat, azokat is szívesen posztolom!

Friss topikok

2010.05.26. 15:51 mcbrian

Tükör

Meztelenül ülök az ágy szélén, rád várok. Lábam szétvetve, szerszámom már attól is meredezik, hogy tudom, mi vár rám. Az ággyal szemben egy hatalmas tükör.



Belépsz, te is teljesen meztelen vagy. A fürdőszobából jössz ki, látom, hogy éppen frissen borotváltad teljesen simára puncidat. Odahajolsz hozzám, és egy mély csókot váltunk. Nyelvemmel végigsimítok ajkaidon, majd mélyen bedugom a szádba, fogaidat, szájpadlásodat próbálom elérni, majd érzem, hogy a te nyelved is be akar hatolni, körbenyalogatom, majd finoman szopogatom egy kicsit.

Ekkor engedelmesen négykézlábra ereszkedsz két lábam között, feneked a levegőben, farkamat a szádba veszed, elkezded érzékien szopni. A tükörből nézve fantasztikus a látvány, egyszerre látom szép kerek popsidat, és a fejedet, ahogy a farkamon jár fel és le. Felnézel rám, és látod, hogy nem rád nézek, hanem a tükröt figyelem. Hogy még szebb legyen a látvány, egyik kezeddel hátranyúlsz a lábaid között, és elkezded a puncidat simogatni. Közben a másik kezeddel heréimet masszírozod finoman. Én meg csak figyelem, ahogy ujjaid fel-feltűnnek két lábad között, majd újra eltűnnek, egyre nedvesebben.

Te is el tudod képzelni a látványt, ami mégjobban felizgat. Ujjaid egyre többet időznek hátul, puncidról néha továbbcsúsznak, egészen a fenekedig. De innen elég nehéz elérni, inkább váltasz, kezedet most felül nyújtod hátra, már csak az ánuszodra koncentrálsz, finoman cirógatod középső ujjaddal. Aztán a másik kezedet is hátranyújtod, fenekedet széthúzod vele, hogy tökéletes legyen a látvány. Ujjad egyre kisebb köröket ír le ánuszodon, néha kicsit be is dugod magadba. Közben végig az arcomat figyeled, hogy lásd mennyire tetszik a látvány.

Annyira tetszik, hogy muszáj pozíciót váltani, különben már most elmegyek, pedig még terveztem egy-két dolgot...
 

Szólj hozzá!

Címkék: tükör szopás maszti anál


A bejegyzés trackback címe:

https://vorosbarsony.blog.hu/api/trackback/id/tr982033174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása