HTML

Vörös Bársony

Az agyam a legfőbb erogén zónám. Ezeket itt mind én követtem el, ismerősöknek, vagy alig-ismerősöknek címezve, nekik tetszettek.:) Ha lány vagy, akkor ez mind a te történeted. Ha pasi vagy, akkor a csajodé.:P Küldjetek ti is hasonlókat, azokat is szívesen posztolom!

Friss topikok

2010.04.25. 16:22 mcbrian

Ismerkedés

Nem akarok rögtön durva dolgokkal kezdeni, ismerkedésként először csak meglesnélek. Mit szólsz hozzá?:)



Éppen zuhanyozás után, törölközőbe csavarva jössz ki a fürdőszobából. Ugyan nem láttam, de tudom, hogy nagyon szereted a zuhanyrózsa erős vízsugarát, és hosszan játszadoztál vele fürdés közben. Rendesen fel is izgattad magad vele, puncid finoman szétnyílt, és még többet akar. Leveted magad az ágyra és rögtön szétnyitod a törölköződet. Szemed lehunyva, észre sem veszed, hogy az ajtóban állok, és nézem, amit csinálsz.

Hajad vizes, testeden is vízcseppek csillognak. Mellbimbóiddal kezded, először csak cirógatod az ujjbegyeiddel, majd körkörösen masszírozni kezded őket, egyre erősebben, közben kéjesen nyögdécselsz. Remekül látok mindent, látom, ahogy puncid egyre jobban szétnyílik, és már nem víztől csillog nedvesen. Egyik kezeddel elindulsz lefelé testeden, végigsimítasz hasadon, majd tovább, szeméremajkaidat cirógatod, de még nem érsz a csiklódhoz, ki akarsz élvezni minden pillanatot. Ahogy kezed lábaid között jár, érzem, hogy nadrágomban egyre kevesebb a hely, én is halkan kigombolom a sliccemet, és alsónadrágon keresztül simogatom magam.

Egyszer csak nem bírod tovább, egyik kezeddel mellbimbódat szorítod meg erősen, és ezzel egyidőben másik kezed középső ujjával csöpögő hüvelyedbe hatolsz. Először lassan, majd egyre gyorsabban ujjazod magad, először csak egy, aztán már két ujjal. Olyan izgató a látvány, hogy már az én farkam is a kezemben van, és egyre gyorsabban verem. Próbálom halkan csinálni, de hirtelen kinyitod a szemed, és meglátsz, ahogy nézlek, farkammal a kezemben. Egy pillanatra megmerevedsz, de ahogy végiggondolod, mi mindent láthattam, és ahogy látod a szememben, mennyire tetszik a látvány, egyre izgatóbbnak találod a helyzetet. Folytatod az ujjazást, de most már nem veszed le rólam a szemed. Figyeled, ahogy az én kezem is egyre gyorsabban mozog szerszámomon, szinte érzed a lüktetésemet, ahogy egyre közelebb kerülök a csúcshoz. Hirtelen elborít téged az élvezet, tested megfeszül, és hatalmas orgazmust élsz át. Ebben a pillanatban egy nagy nyögéssel én is elsülök, óriásit spriccelek, még a lábadat és hasadat is eléri néhány csepp...

1 komment

Címkék: maszti zuhany megles


A bejegyzés trackback címe:

https://vorosbarsony.blog.hu/api/trackback/id/tr901950330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása