HTML

Vörös Bársony

Az agyam a legfőbb erogén zónám. Ezeket itt mind én követtem el, ismerősöknek, vagy alig-ismerősöknek címezve, nekik tetszettek.:) Ha lány vagy, akkor ez mind a te történeted. Ha pasi vagy, akkor a csajodé.:P Küldjetek ti is hasonlókat, azokat is szívesen posztolom!

Friss topikok

2010.05.07. 10:56 mcbrian

Ellenszolgáltatás

Szóval ott tartottunk, hogy a kellemes autós kiszolgálásért ellenszolgáltatást vársz... Meg is kapod!;) Ahogy haladunk tovább a felgyorsult forgalomban, te továbblapozgatod a pornóújságot, a képektől, és ízemtől a szádban, egyre jobban bizsereg, szinte ég a puncid, bugyid teljesen átázott. De nem akarsz hozzáérni, nekem tartogatod. Így csak a melleidet simogatod, morzsolgatod a blúzodon keresztül, miközben lapozgatsz.



Mire hazaérünk, már alig bírsz magaddal. Már az ajtóban szinte letéped rólam a ruhát, közben végigcsókolod mellkasomat, hasamat, combomat. Kapkodva szabadulsz meg te is a ruháidtól, majd bevonszolsz a hálószobába, és az ágyra löksz. Átveted rajtam a lábad, és az arcomra ülsz, nedveidtől csöpögő puncid ajkaimra simul. Kiabálsz, szinte könyörögve: "Nyalj ki! Nyalj ahogy csak bírsz!" És én megteszem. Nyelvemmel először végigsimítok szeméremajkaidon, majd csiklódat veszem kezelésbe, nyelvem hegyével kínozlak. Hangosan nyögsz és vonaglani kezdesz az arcomon, csípőd ütemesen mozog. Már egész arcom nedveidtől sikamlós. Közben feneked félgömbjeit simogatom, te pedig a melleiddel játszol, masszírozod őket, majd két ujjal összecsippented bimbóidat, és húzogatod őket, az a kis fájdalom édesen keveredik a kéjjel. Aztán amennyire csak tudok, belédhatolok a nyelvemmel, majd ki-be tolom, és elakadó lélegzetedből tudom, hogy imádod, ahogy a nyelvemmel duglak. Majd ismét visszatérek csiklódhoz. Egyre vadabbul mozgatod a csípődet, majd egy remegés fut végig testeden, és egy hangos sikoly hagyja el a szádat, ahogy egy fantasztikus orgazmus borít be teljesen. Mellémomlasz, egy ideig csak lihegni bírsz. Aztán felémfordulsz, finoman megcsókolsz, és hamiskás mosollyal azt mondod: "Ugye tudod, hogy ezzel még nincs vége?"
 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://vorosbarsony.blog.hu/api/trackback/id/tr581981087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása