HTML

Vörös Bársony

Az agyam a legfőbb erogén zónám. Ezeket itt mind én követtem el, ismerősöknek, vagy alig-ismerősöknek címezve, nekik tetszettek.:) Ha lány vagy, akkor ez mind a te történeted. Ha pasi vagy, akkor a csajodé.:P Küldjetek ti is hasonlókat, azokat is szívesen posztolom!

Friss topikok

2010.07.28. 21:57 mcbrian

Kiszolgálás

Nem tehetsz róla, akár mit is csinálsz, mindig őrülten kívánatos vagy. Most éppen csak a hatalmas fotelben terpeszkedsz kényelmesen, nézed valamelyik krimisorozat sokadik ismétlését. Látom, hogy téged sem köt le, de a napi munka után ennyire maradt erőd. A nagy meleg miatt mezítláb vagy, csak egy kis miniszoknya és egy ujjatlan blúz van rajtad, mostani testhelyzeted engedi elővillanni kis fehér tangádat a szoknya alól. Töltöttél magadnak egy pohár hűs vörösbort, azt szopogatod éppen. Annyira szexi vagy, már ettől a hétköznapi látványtól is felizgulok. Pedig én is hulla fáradt vagyok, nem érzek erőt magamban egy kiadós testmozgáshoz, de nem bírom ki, hogy nem tapintsalak, simítsalak, érezzelek kicsit.
 

 

A fotelhez, a lábaid elé ülök a földre, kezembe veszem, és lágyan csókolgatni kezdem a lábfejedet. Te valamit mormogsz, talán jólesően, de lehet, hogy valami olyasmit, hogy "hagyj, most tévét nézek", de nem érdekel. Már a bokádnál járok, nyelvem hegyével is teszek egy kört a bőrödön, közben kezem lassan felsiklik a vádlidon a térdhajlatodig. Számmal követem a kezem, nyelvemmel keskeny nedves csíkot húzva lábszáradon, te pedig egyre gyakrabban morogsz, most már egészen biztos vagyok, hogy jólesően. Kortyolsz a poharadból, és lecsukott szemmel hátradöntöd a fejed, kicsit lejjebb is csúszol a fotelben, hogy teljes kényelemben élvezhesd ténykedésem. Körbecsókolom térdedet, aztán visszatérek a másik lábfejedhez. Talpadat felemelem a földről, végigsimítom lábfejedet, majd nagylábujjadat a számba veszem, finoman szopogatom. Elsőre felkuncogsz, csiklandós vagy, de ahogy a szopogatásom erősödik, úgy megy át izgalomba az érzés. Szád szétnyílik, és elhagyja ajkad az első kéjes nyögés, én pedig a földön ülve az arcodat nézem, élvezetes a látvány. A vágyad egyre nagyobb, lenyúlsz értem, fel, magadra akarsz húzni, nyelvedet a számba dugni, fenekemet markolni, magadba engedni, de finoman visszanyomlak a fotelbe: "Ma hadd szolgáljalak ki én! Te csak feküdj, és élvezz!"


 

Visszahanyatlasz, kezem pedig ismét elindul felfelé, két kezem a két vádlidon, majd combod külsején simít végig, fel, be a szoknya alá, feneked két oldalán, és bugyid pántjánál áll meg. Megérted, mit akarok, kicsit megemeled a feneked a fotelben, én egy mozdulattal kihúzom alólad a bugyit, majd szépen lassan végighúzom a lábadon, te közben segítesz azzal, hogy felhúzod a térdedet, majd amikor a bugyi már a lábfejednél van, egy mozdulattal a szoba másik végébe lendíted. Még lejjebb csúszol a fotelben, feneked a fotel szélén van, és szélesre tárod a lábaidat. Onnan, ahol ülök, gyönyörű belátásom van a szoknya alá, látom, hogy puncid már csillog a nedvességtől, és szépen kinyílt, mint egy friss virág, én pedig elindulok a virágra. combod belső felét csókolom végig, itt a legselymesebb a bőröd. Aztán bemászom a szoknyád alá, vagyis inkább fejem bedugom a szoknyádba, hogy hozzáférhessek a lényeghez. Mintha egy szűk és sötét verembe másznék be, szoknyád körbefog. Itt még nagyobb a forróság, mint kint, és érzem a párát, ami testedből jön, és ráadásul mindent beleng puncid édes illata, de ez a fülledtség teljesen megrészegít. Még nem akarok a lényegre térni, felfedező útra indulok a nagyajkaidon, frissen borotválkoztál, így itt is finom sima a bőröd. Aztán már én sem bírom tovább, muszáj beléd kóstolnom. Mintha egy túlérett őszibarackba harapnék, úgy nyalok beléd, amilyen mélyen csak tudok. Érzem, hogy combod megfeszül körülöttem, és egy nagy nyögés szakad ki belőled. Lassan kezdve, majd egyre gyorsuló ütemben körözök benned, nyelvemmel próbálok tájékozódni, mivel a szoknya alatt nem sokat látni. Kitapintom a kisajkakat, hüvelyed lüktető bejáratát, majd rátalálok a csiklódra. Megpróbálom nyelvemmel felfedezni, megismerni, először körbejárom, megkeresem a határait, majd hüvelyedtől indulva megmászom a csúcsát. Majd hirtelen az egészet a számba veszem, és lágyan szopogatni kezdem, ahogy a lábujjaddal is tettem. Mostanra már szinte folyamatosan remeg a lábad, és nyögésed egyre hangosabbak, és ütemesebbek, én pedig megpróbálok a te ütemedre dolgozni. Nem látom, de a hangok alapján elképzelem, ahogy blúzodat melleid felé húzod, és már tűhegyes bimbóidat simogatod, morzsolgatod. Már szinte folyamatosan nyögsz, tudom, hogy közel jársz a csúcshoz. Hirtelen lenyúlsz, és fejemet még mélyebbre tolod, szinte már orrom is elmerül puncidban, egész arcom a homlokomtól az államig tőled nedves és síkos. Én pedig lelkesen és egyre lendületesebben nyallak, szopogatlak, míg egyszer csak egész tested megfeszül, combjaid összezárulnak fejemen, és szinte kilapítanak két oldalról, olyan erős az orgazmus, ami végighullámzik rajtad. Pár pillanatig levegőt sem tudok venni, teljesen körbevettél. Aztán enyhül a szorítás, te visszahanyatlasz a fotelbe, de lábad remegéséből érzem, hogy még apró szikrák még most is futkároznak a gerinceden.


 

Kibújok a szoknyád alól, és továbbra is a földön, lábaid között ülve figyellek, bőröd csillog az izzadtságtól, figyelem arcodat, ahogy szép lassan lenyugszik, és elönti az elégedettség. Mostanra nyitod ki a szemed, kicsit nézel, majd lehajolsz hozzám, és megcsókolsz. Nyelved mélyen a számban, alaposan körbejár, mintha puncid ízét szeretnéd összegyűjteni. Majd csak annyit mondasz: "Köszönöm. Ezt még visszakapod!" Majd elindulsz a zuhanyzó felé.
 


 

És ebben én is biztos vagyok.

 

Szólj hozzá!

Címkék: csók nyalás


A bejegyzés trackback címe:

https://vorosbarsony.blog.hu/api/trackback/id/tr22183508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása