HTML

Vörös Bársony

Az agyam a legfőbb erogén zónám. Ezeket itt mind én követtem el, ismerősöknek, vagy alig-ismerősöknek címezve, nekik tetszettek.:) Ha lány vagy, akkor ez mind a te történeted. Ha pasi vagy, akkor a csajodé.:P Küldjetek ti is hasonlókat, azokat is szívesen posztolom!

Friss topikok

2010.05.28. 09:19 mcbrian

Sorozat

 Egy olyan fantázia jár tegnap óta az eszemben, amit nem hiszem, hogy kiélhettél, de szerintem tetszene.

Egyedül vagy egy hotelszobában, csak a fekete body van rajtad, szemed bekötve egy fekete kendővel. A szőnyegen térdelsz, így vársz rám, ahogy egy készséges alkalmazotthoz illik:) Hallod, ahogy bejövök a szobába, odaállok eléd, farkamat az ajkaidhoz érintem, és te mohón elkezdesz szopni. A kezeddel is akarsz segíteni, de én finoman elhúzom onnan. Te megérted, mit akarok, és a hátad mögött összekulcsolod kezeidet, csak a fejed mozog a farkamon le-fel.

Aztán megfogom a fejed, és a csípőmet mozgatva szájbaduglak. Látom, a bodin lévő foltból, hogy te is élvezed. Csípőm mozgása felgyorsul, egyre hangosabban nyögök, majd hirtelen kirántom farkamat a szádból, forró spermámat a mellkasodra spriccelem, érzed, ahogy végigcsorog melleid között. Nedves farkammal megsimogatom ajkaidat, te lenyalogatod róla a maradékot.

Borzasztóan felizgatott az egész, puncid csak úgy izzik, úgy érzed, itt az idő, hogy te is megkapd az ellenszolgáltatást. Fel akarsz állni, de én mögéd kerülök, finoman ott tartalak a földön, hátrakulcsolt kezeidet megfogom. És ekkor egy újabb kemény farok ér hozzá a szádhoz. Más is van a szobában?! Nem is hallottad, mikor jött be, nyögéseim elnyomták a zajt. Egy pillanatra megfeszülsz, tiltakozni akarsz, de én egyik kezemmel tartalak, másikkal melledet, hasadat, fenekedet, combodat simogatom. A másik férfi egyáltalán nem durva, farka cirógatja ajkaidat, finoman simogatja fejedet, és akkor benned győz a szexuális izgalom, meg az a néhány pohár bor, amit korábban megittunk. Rábuksz, és elkezded mozgatni a fejed, erősen szívod a farkát, közben a nyelveddel is ingerled. Egyszercsak azt veszed észre, hogy már nem is tartalak, teljesen belefeledkeztél az ismeretlen farokba. Bekötött szemmel nem látod, de sejted, hogy ott állok, és nézlek, ahogy egy másik férfi farkát szopod, és ez a gondolat megőrjít. A másik csak az utolsó pillanatban rántja ki farkát a szádból, a kilövellő spermájából jut a szádba is, de főleg az arcodra, végigfolyik rajta, és az álladon csepeg le a combjaidra. Még visszadugja farkát a szádba, és te nyelveddel őt is megtisztogatod. És akkor egy újabb farok kerül a szádba. Már nem is tiltakozol, az izgalom köde minden eszedet elvette, mohón folytatod, ahol az előzővel abbahagytad.

Aznap este négy férfit szopsz le egymás után, spermájuk összekeveredve csillog egész testeden. Mire leveszem rólad a kendőt, már mind eltűnnek. Fogalmad sincs, kik lehettek, és én nem árulom el neked, honnan szedtem őket. Kollégák a cégtől? Szomszédaid? Volt évfolyamtársaid? Vagy csak úgy találomra hívtam srácokat az utcáról? Onnantól kezdve, ha az ebédlőben, egy baráti találkozón, vagy a lépcsőfordulóban egy pasi rajtad felejti a szemét, rögtön az jár az eszedben: vajon ő lehetett az egyik? És ettől a gondolattól érzed, hogy nedvesedni kezdesz.
 

Szólj hozzá!

Címkék: hotel szopás többen


A bejegyzés trackback címe:

https://vorosbarsony.blog.hu/api/trackback/id/tr1002037317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása