HTML

Vörös Bársony

Az agyam a legfőbb erogén zónám. Ezeket itt mind én követtem el, ismerősöknek, vagy alig-ismerősöknek címezve, nekik tetszettek.:) Ha lány vagy, akkor ez mind a te történeted. Ha pasi vagy, akkor a csajodé.:P Küldjetek ti is hasonlókat, azokat is szívesen posztolom!

Friss topikok

2010.04.28. 07:30 mcbrian

Újság

A mostani történetem úgy kezdődik, hogy ülök a nappaliban, és újságot olvasok. Te viszont csintalankodni akarsz, fel is öltözöl hozzá, a kedvenc összállításodat veszed fel: fekete csipkés combfix, francia bugyi és hozzá illő melltartó. Bejössz, elém térdelsz, és a farkamat kezded simogatni a nadrágon keresztül.

Érzed, hogy azonnal elkezd nőni a szerszámom. Lehúzod a sliccemet, előveszed félig kemény farkamat. Először csak a nyelveddel simogatod végig egész hosszában, majd a makkomat kezded csiklandozni a nyelved hegyével, én már ezt is nagyon élvezem, az újságot rég eldobtam. Aztán rábuksz, szádba veszed, és a fejedet fel-le mozgatva szopni kezdesz. Sok nyállal csinálod, hogy jól csússzon, és közben olyan erősen szívod, amennyire csak tudod. Néha a kezeddel is segítesz. A farkam a kezeléstől folyamatosan nő és dagad, már alig fér a szádba, de azért szorgosan igyekszel. Felállok, ledobálom a ruháimat, és meztelenül állok eléd, te még mindig térdelsz. Meredező szerszámomat a szádba dugom, és te folytatod a szopást. Miközben szorgosan szopogatsz, egyik kezeddel a heréimet simogatod. Milyen édesen és izgatóan tudod figyelni, hogy élvezem-e a ténykedésed! Aztán megfogom a fejedet két oldalról, és a csípőmet kezdem mozgatni, így duglak szájba.

Egyszercsak annyit mondasz: "a farkadat akarom érezni magamban, dugj meg olyan keményen, ahogy bírsz!" Nagyon felizgat, amikor ilyen malacul beszélsz. Felkaplak, hanyatt fektetlek az asztalon, a bugyidat sem veszem le, csak kicsit félretolom azt a kis anyagot az útból, és azonnal tövig nyomom beléd a farkamat, majd olyan gyorsan kezdelek kefélni, ahogy csak bírom. Látom, ahogy hatalmas lökéseimtől ugrálnak a melleid. A térdednél fogva tartalak, hogy ne csússz le az asztalról, és még magam felé is húzlak néha, hogy még keményebben döngölhesselek. A lendülettől a golyóim a csiklódat verdesik, ami még jobban felizgat téged. Aztán lassítanom kell, hogy ne menjek el ilyen gyorsan, most egész lassan duglak, farkamat teljesen kihúzom a puncidból, várok egy kicsit, majd hirtelen megint tövig nyomom, majd megint teljesen ki, és ismét be, nedves puncid csak úgy cuppog. Aztán megint teljesen kihúzom, és puncidtól csöpögő farkamat a csiklódnak nyomom, a makkommal dörzsölgetem. Ezt is élvezed, de jobban szereted, amikor benned vagyok, és farkam szinte szétfeszít, és én tudom is, mi kell neked...

Visszaülök a fotelba, nedveidtől csillogó farkam mereven áll felfelé. Te azonnal az ölembe ülsz, de most nekem háttal, a farkam tövig szalad beléd. Megtámaszkodsz a fotel karfáján, és így ugrálsz rajtam, én közben a hátadat simogatom, aztán előrehajolok, és a melleiddel kezdek játszadozni, simogatom a mellbimbóidat, majd két kezembe fogom körtéidet, és így masszírozom őket. Aztán egyik kezem lejjebb csúszik, a csiklódat kezdem körkörösen simogatni az egyik ujjammal. Te egyre vadabbul ugrálsz a farkamon, egyre hangosabban nyögdécselsz, és hirtelen elélvezel, tested megfeszül, puncid összehúzódik az orgazmustól, szinte fáj, ahogy összeszorítja a farkamat.

Hátulról akarom befejezni, az az egyik kedvenc pózom, de most állva csináljuk. Előrehajolsz, megtámaszkodsz a fotel karfájában, és így hatolok beléd. Feneked két gömbjét kezemmel széthúzom, hogy minél mélyebbre nyomulhassak beléd, majd csípőm mozgatásával keféllek egyre gyorsabban, amíg nem érzem, hogy mindjárt itt a végem. Akkor gyorsan megfordítalak, farkamat a szádba rakom, és te vadul szopni kezdesz. Aztán már nem bírom tovább, kirántom a farkamat a szádból, és az arcodra élvezek, forró spermám borítja arcodat, lecsöpög az álladon, és melleden hasadon folyik. Amikor befejeztem, te ismét a száddal veszel kezelésbe, nyelveddel tisztogatod szerszámomat, egyszerre érzed puncid és spermám ízét a szádban. De te nem akarod még ezzel befejezni, többet akarsz, ezért folytatod a szopást, finoman, lassan, érzékien, hogy farkamba újra életet lehelj. Kemény munka egy ilyen menet után, de te kitartó vagy, érzed, hogy farkam újra éledezik, így egyre gyorsabban és erősebben szopsz, lassan újra mereven állok. Egész mélyen beveszed a farkamat, és teljesen kihúzod a szádból, így farkam egész hossza kezelésbe van véve...

Szólj hozzá!

Címkék: újság asztal szopás fotel hátulról állva ülve


A bejegyzés trackback címe:

https://vorosbarsony.blog.hu/api/trackback/id/tr121957837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása