HTML

Vörös Bársony

Az agyam a legfőbb erogén zónám. Ezeket itt mind én követtem el, ismerősöknek, vagy alig-ismerősöknek címezve, nekik tetszettek.:) Ha lány vagy, akkor ez mind a te történeted. Ha pasi vagy, akkor a csajodé.:P Küldjetek ti is hasonlókat, azokat is szívesen posztolom!

Friss topikok

2010.05.04. 12:10 mcbrian

Dugóban

Az autómban ülünk és haladnánk a lakásom felé, de túl nagy a dugó, és megállunk. A sor elejét nem is látni, mögöttünk is már kígyóznak az autók. Bekapcsoljuk a rádiót és várunk. kinyitod a kesztyűtartót és nicsak, egy pornóújság kerül elő. Eddig is tudtam, hogy nem vagy az a prűd nő, érdeklődve lapozgatod. 

Eljutsz ahhoz a részhez, ahol egy fotósorozatot találni, amiben egy pár végigkúrja egy kastély minden helyiségét, a pózok és a szobák minden fotón változnak. Ahogy ahhoz a képhez jutsz, amikor az izmos pasi éppen a konyhaasztalra felrakva keféli a csajt, már érzed, hogy a puncid is bele-bele bizsereg a látványba. Nem birod megállni, átnyúlsz hozzám, simogatni kezdesz. Nadrágon keresztül is érzed, hogy nekem is tetszik a dolog, fejemet hátradöntöm, a melletünk lévő sávban álló autóból át is néznek, azt gondolják tán a türelmetlenség miatt remeg az arcom, de tévednek.

Már nagyon feszül a nadrágom, amikor letolod a sliccem és kiveszed a farkam, majd ráhajolsz és szopni kezded. Gyengéden játszol vele, nyelved minden egyes apró részét megtalálja, golyóimat is bekapod. Kezemmel rányomom a fejed, morgásodból, cupogásodból hallom, mennyire ízlik, amit kapsz. Már verítékcseppek csillognak a homlokomon, legszívesebben magamra ültetnélek, úgy nyársalnálak fel, de nem ez a legalkalmasabb időpont, hiszen közben a sor is csigalépésekben ugyan, de halad. Nagyon igyekszel, látom, hogy ki akarsz végezni mire elindulna a sor. Egyre gyorsabban, egyre vadabbul mozog a fejed, a kezeddel is besegítesz, de olyan vadul, hogy csak elmosódottan látni, ahogy a farkamon dolgozik. Érzem, hogy nem bírom sokáig, az élvezet egyre jobban tör fel belőlem, már nem bírom tovább visszatartani, és csak annyit tudok morogni neked, hogy "most jövök!".

Te pedig hirtelen ismét tövig bekapod a farkam, torkodon látom, ahogy szorgosan nyeled a spermát, ami lüktetve spriccel belőlem, közben nyelveddel még kicsit tovább ingerelsz, vagy csak tisztogatsz? Mindenesetre, amikor ismét felegyenesedsz, egy csepp fehérség sincs a farkamon, olyan szépen tisztára nyaldostad. Sugárzó mosolyodból látom, hogy ez a gyors menet neked is nagyon tetszett, szád sarkában felfedezek egy cseppet az anyagomból, amit én is megkívánok, ahogy fejedet magamhoz húzva egy mély nyelves csókkal köszönöm meg a "kiszolgálást", saját ízemet is érzem a számban.

Akkor meghalljuk a dudaszót. A hátunk mögötti autó soförje dudált ránk, hogy induljunk már mert megindult a forgalom. Hamiskásan rám mosolyogsz, és annyit mondasz: "otthon ezért megfelelő ellenszolgáltatást várok ám!"

Szólj hozzá!

Címkék: autó szopás


A bejegyzés trackback címe:

https://vorosbarsony.blog.hu/api/trackback/id/tr501973589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása