HTML

Vörös Bársony

Az agyam a legfőbb erogén zónám. Ezeket itt mind én követtem el, ismerősöknek, vagy alig-ismerősöknek címezve, nekik tetszettek.:) Ha lány vagy, akkor ez mind a te történeted. Ha pasi vagy, akkor a csajodé.:P Küldjetek ti is hasonlókat, azokat is szívesen posztolom!

Friss topikok

2010.05.14. 14:21 mcbrian

Panzió

Munka után megbeszéltük, hogy találkozunk, én egy kicsit  hamarabb érek a megbeszélt helyre. De ahogy kiszállsz a metróból mindjárt észre veszel, arcod színe kicsit pirosabb lesz, szinte látom, ahogy szived hevesen ver ahogy közeledsz. Itt nem csókolhatjuk egymást, pedig mindketten kívánnánk, túl nagy a tömeg, nehogy valami ismerös lebuktasson minket. Mindketten iratokkal, dossziékkal érkezünk, ha mégis észrevennének, csak valami munkakapcsolatnak tűnjön a találkozás. Aztán meghívlak egy kávézóba, mondván szusszanjunk egy kicsit, tudom, mennyire szereted a finom kávét. Na meg az energiáinkra is szükség lesz...
 
Találunk egy kellemes, kedves kis kávézót, otthonos, nyugodt légkör. Ki-ki megrendeli a maga által választott italt és várunk. Legszívesebben rögtön neked esnénk, de itt nem lehet. És látom, te is izegsz-mozogsz, sűrűn pillantgatsz felém, de nem mindig a szemkontaktust keresed... Valamivel oldani kéne a feszültséget, vagy inkább fokozni? Kezem az asztal alá csúsztatom, könnyedén a combodra helyezem, finoman simogatni kezdelek. Elindulok szoknyád alatt, egyre feljebb és beljebb haladok, örömmel fedezem fel, hogy egy finom, csipkés harisnyát vettél magadra harisnyatartóval, imádom az ilyen cuccokat! Ahogy körkörösen simogatva még feljebb haladok, egyszer csak rájövök, hogy itt már rég a bugyidnak kellene lennie, de sehol semmi, csak finom csupasz bőröd. Az eddigi izgalmam egyre fokozódik, rád pillantok, látom hogy te is a nadrágomat fixírozod, és hát, ezek után van is mit, alig férek el. Kis puncidat simogatom, egyik ujjamat beléd is dugom, olyan nedves vagy, ujjam könnyedén csúszkál benned. Közben megjön a kávé, a pincér felszolgálja, de ez nem zavar minket, miközben egyik kezem a puncidban, másikkal lazán kavargatom a kávémat. Te hozzám hajolsz, és csak annyit súgsz a fülembe: "hagyjuk a kávét, akarlak!!"
 
Elég furcsán néznek ránk a pincérek, egy korty után otthagyjuk az összes megrendelt italt, de talán a borravalóval megbékélnek. A bárpultos lány ugyan gyanakodó szemmel méregeti a nadrágomat, úgy látszik, neki is feltűnt, hogy valami ott már nagyon kitörni készül.
 
Nem bírom ki hazáig, tudok a közelben egy panziót, gyere, oda megyünk. Megfogom a kezed és irányítalak. Kiveszem a szobát, és ahogy a liftajtó bezárul mögöttünk, már nem bírom tovább, a lift oldalához nyomlak, lábadat felemelem, hogy szoknyád felcsússzon a derekadig, így csókolom az ajkaidat, füledet, nyakadat, melledet. Az emeletre felérve a folyosón szinte szaladunk a szobáig, ahogy becsukódik mögöttunk az ajtó, folytatjuk a csókolózást. Egyszercsak eltolsz magadtól, le szeretnék tusolni, mondod. Ok, de akkor csatlakozom. Megszabadítjuk egymást a ruháinktól, megnyitod a zuhanyt. Ahogy belépünk a kabinba, máris elkezdünk csókolózni, és egymáshoz simul a testünk, annyira vágytunk már egymásra! Szívesen elémtérdelnél, de megfogom a karodat, és nem engedlek, én szeretnélek a vízsugár alatt kényeztetni. Isteni látvány vagy, hajad csurom víz, bimbóid mereven ágaskodnak, enyhe terpeszben állsz, miközben langyos vízcseppek záporoznak rád, és folynak végig testeden. Végigcsókollak, miközben letérdelek eléd, és hevesen nyalni kezdelek. Nyögdécselsz, hallom, mennyire élvezed, s közben testünket mossa a vízsugár. Hirtelen te is legugolsz, és megcsókolsz. Majd a kabinfalnak döntesz, és ráhajolsz a farkamra, elöször csak lassan, élvezettel nyalogatsz. Rég voltunk együtt, látom, nem akarsz elsietni semmit, de aztán gyorsítasz a tempón. Farkam már alig fér el a szádban, amikor mosolyogva felállsz, és nyúlnál a törölközőért. Azt te csak hiszed, hogy ilyen felajzott állapotban megvárom, hogy ilyen felesleges dolgokkal foglalkozz. Felkaplak, így csurom vizesen az ágyra doblak, és már beléd is hatoltam. Nyögve kéred, hogy még erősebben nyomjam. Már sikoltozol, erősen fogod a vállam, miközben vad tempót diktálok rajtad. Majd fordítalak, most te vagy felül, lovagolsz rajtam, farkam tövig eltűnik benned. A melleid a tenyeremen, cirógatom őket, néha odahajolok, és élvezettel szopogatom bimbóidat. Csípőd egyre vadabbul mozog, érzem mindjárt itt a csúcs, de te sem járhatsz messze. "Fordíts meg, és ereszd belém, kérlek!" mondod szinte önkívületben, és így is teszek. Ahogy forró spermám belédspriccel, elakad a lélegzeted, érzem, ahogy puncid erősen remegni kezd, orgazmusod folyamatos összehúzódásai szinte kiszippantják belőlem a maradék anyagot is.
 
Még benned maradok, de már nem mozgunk. Egymás mellett fekszünk, lábam a lábadat öleli, simogatjuk egymást, hosszan csókolózunk és egyszercsak érzem, hogy ismét készen állok egy újabb menetre...

 

Szólj hozzá!

Címkék: csók lovaglás kávézó zuhany ujjazás panzió


A bejegyzés trackback címe:

https://vorosbarsony.blog.hu/api/trackback/id/tr392002862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása