HTML

Vörös Bársony

Az agyam a legfőbb erogén zónám. Ezeket itt mind én követtem el, ismerősöknek, vagy alig-ismerősöknek címezve, nekik tetszettek.:) Ha lány vagy, akkor ez mind a te történeted. Ha pasi vagy, akkor a csajodé.:P Küldjetek ti is hasonlókat, azokat is szívesen posztolom!

Friss topikok

2010.04.26. 17:16 mcbrian

Kimenő

Kimenőd van erre az estére, barátnőiddel beültök egy jó étterembe beszélgetni. Kellemesen telik az idő, borozgattok, amikor egyszercsak meglátsz engem egy távolabbi asztalnál. Én már korábban észrevettelek, próbáltam elkapni a pillantásodat. Rögtön rádtör az izgalom, gyorsabban veszed a levegőt, de próbálsz továbbra is koncentrálni barátnőidre. Egy ideig így lopva szemezünk, aztán felhajtom a boromat, kacsintok rád, és elindulok a mosdók felé. Szíved a torkodban dobog, amikor kis idő múlva te is felállsz, és utánam indulsz.



A mosdók előterében várlak, szorosan összesimulunk, és vadul csókolózunk, nyelvem ajkaidat, fogadat, nyelvedet simogatja. Berántalak a férfivécébe, éppen nincs ott senki, és az egyik fülkébe megyünk. Leülsz a kagylóra, én eléd állok, és rögtön kezelésbe veszed a szerszámomat, ami már most félig merev állapotban van. Tudod, hogy barátnőid előbb-utóbb gyanakodni kezdenek, ezért úgy szopod a farkam, mintha most csinálhatnád utoljára, nyelved makkommal játszik, kezed golyóimat simogatja. Kezemmel a fejedet fogom, finoman irányítom mozgásod sebességét.

Nem sokáig tart, amíg érzem hogy itt a végem. Kihúznám farkamat a szádból, de te erősen tartod, két kezed most már fenekemet markolja hátulról. És akkor kirobbanok, te megállsz, és torkodon látom, ahogy szorgosan nyeled az anyagot. Mire minden cseppet kifacsartál, még nyelveddel megtisztogatsz. Magamhoz húzlak, és ismét vadul csókolózunk, így köszönöm meg, amit tettél. Még érzem spermám ízét a szádban, ami nagyon izgató.

Aztán rendbeszedjük magunkat és visszamegyünk, ki-ki a maga asztalához. Egyik barátnőd megjegyzi, hogy kipirultál. Te mosolyogsz, és kortyolsz a borodból. Megállapítod, hogy az ondó és a vörösbor íze milyen jól passzol egymáshoz.
 

Szólj hozzá!

Címkék: étterem szopás wc kimenő


A bejegyzés trackback címe:

https://vorosbarsony.blog.hu/api/trackback/id/tr641953215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása