HTML

Vörös Bársony

Az agyam a legfőbb erogén zónám. Ezeket itt mind én követtem el, ismerősöknek, vagy alig-ismerősöknek címezve, nekik tetszettek.:) Ha lány vagy, akkor ez mind a te történeted. Ha pasi vagy, akkor a csajodé.:P Küldjetek ti is hasonlókat, azokat is szívesen posztolom!

Friss topikok

2011.01.15. 20:19 mcbrian

Szilveszter kétszer 1.

Együtt megyünk egy kedves ismerősöd házibulijába, ott ünnepeljük az új évet. Te a legszexibb ruhádat veszed fel, mélyen dekoltált blúz, combig sliccelt szoknya, vagy talán egy mini? Vörös körmök és vörösre rúzsozott száj, rögtön az jut róluk eszembe, milyen jól mutatna mindkettő a farkam körül.:) Már a kocsiban kívánlak, de te eltolsz magadtól, mondván, először menjünk, és szórakozzunk társaságban.

Jó nagy házban zajlik a házibuli, a nappaliban félhomály, teljes hangerővel megy a zene, jó sokan táncolnak, a konyhában szokás szerint a beszélgetős társaság, az emeleten pedig jópár szoba, a házigazda mindenkit külön megkért, hogy oda ne menjünk, ott nem szeretne takarítani. Belevetjük magunkat a buliba, táncolunk, fogy az alkohol, nagy hangulat van, szemed egyre fényesebben csillog, ahogy rám nézel, tudom, hogy egyre jobban kívánsz, és gondolom, az én szememből is hasonló dolgokat lehet kiolvasni. Egy lassú számnál aztán teljesen elveszünk egymásban. Csípőink szorosan egymáshoz simulnak, kezem már rég nem a derekadon van, fenekedet, combodat simogatom, markolászom, közben ajkaidat, füledet, nyakadat csókolom. Tánc közben finoman mozgatod a csípődet, így dörgölőzöl hozzám, farkam már teljesen kemény ettől a finom masszírozástól.

Ahogy vége a számnak már húzol is fel az emeletre, be a legközelebbi szobába. Ahogy becsukódik mögöttünk az ajtó, már nyomlak is az ajtónak, vadul csókollak, miközben te kapkodva gombolod a blúzodat, csatolod a melltartódat, hogy minél előbb hozzádférhessek. Vadul szopogatom, harapdálom a mellbimbódat, kezem már a szoknyád alatt jár, combodon végigsimítva fel, egészen a bugyidig, ami már teljesen elázott. Felkaplak, és rádoblak az ágyra, csak a bugyidat húzom le rólad, a sliccemet kigombolom, térdednél fogva tartalak, így hatolok beléd...

Ekkor egy közös barátunk, Tamás lép be az ajtón. Csak az emeleti fürdőt kereste, de ahogy belépett és látta a kettőnk vad szeretkezését egyből elfogta a vágy, hogy beszálljon. És mivel egyikünknek nincs ellenére, csatlakozik hozzánk.

A fejed mögé térdel és előre hajolva a melleidet csókolgatja, majd egyre vadabbul harapdálja. Te hátranyúlsz, lehúzod a sliccét, előveszed meredező farkát, és lassan verni kezded. Tudom, hogy régóta szeretné kipróbálni kicsi puncidat, tett már rá megjegyzést egy vadabb sörözés alatt. Nem vagyok önző, így helyet cserélünk, örömmel helyezkedik el lábad között, farkát óvatosan elhelyezi a bejáratnál, majd lassan, élvezettel betolja. Én melléd térdelek, és folytatom melleid kényeztetését. Te közben az ölemhez hajolsz, és a farkamra buksz, ami már a puncid nedvétől illatozik. Mohón szopsz, szinte megőrjít az érzés, hogy azt a farkat szopogatod, ami nemrég még a puncidban járt. Közben Tamás egyre jobban élvezi, finom, szűk, kívánatos lukacskád mellett a látvány is nagyon begerjesztette. Egyre vadabbul kefél téged, a tested minden egyes lökésnél összerezzen. Érzi, hogy közel a vége, de nem akarja ő sem ilyen gyorsan befejezni. Hirtelen mozdulattal kirántja belőled a farkát, és inkább letérdel eléd, és a puncidat kezdi nyalni.


Ettől az intenzív érzéstől kezded elveszíteni a fejed, szemed becsukod, fejed hátrahajtod, és a külvilágot kizárva csak az élvezésre koncentrálsz. Négy férfikéz dédelget, simogatja végig testedet, miközben egyre közelebb kerülsz a csúcshoz. Nem tudod, de nem is érdekel már, melyik kihez tartozik, csak az extázisodat emelik a combodon, a melleden, fenekeden élvezkedő kezek. Te viszont úgy döntesz, inkább velem jutnál el az orgazmusig, az én farkammal akarsz a csúcsra jutni.
 

Tamás hanyatt fekszik, te fölé térdelsz négykézláb, a melleid pont a szája felett vannak, ő elkezdi őket harapdálni, szopogatni. Én pedig hátulról hatolok beléd, vadul, szinte felnyársallak a farkammal. Közben a fenekedet markolászom, farkam egyre ütemesebben jár, teljes hosszában hol eltűnik benned, hol újra előbukkan. Tudom, innen már közel a csúcs, és amikor kéjesen felnyögsz az élvezet első hullámát érezve, már én sem bírom tovább, egy hangos nyögéssel belédélvezek, forró spermám szétárad benned.

Közben Tamás egyre türelmetlenebb, hiszen az ő farka még mindig mereven áll. Átmenetileg minden erőmet kiszívtad ezzel a menettel, most csak nézni szeretnélek téged. Te pedig nem hagynál ki még egy lehetőséget az élvezetre, nedves, spermámtól csöpögő punciddal a hanyattfekvő Tamás farkába ülsz. Miközben a melleiddel játszadozik, te előre-hátra mozgatod a csípődet, egyre gyorsabban, míg végül Tamás sem bírja tovább, egyre hangosabb hörögéssel adja tudtodra, hogy közel a vég. Az utolsó pillanatban leszállsz a farkáról, és a száddal veszed kezelésbe, ugyanabban a tempóban, ahogy eddig a csípődet mozgattad.  Érzed farka forró lüktetését, majd egyszercsak kitör, mint egy vulkán, te pedig szorgosan nyeled az anyagot.

Ezután mellémfekszel az ágyra, ezek már csak a kettőnk pillanatai, a barátunk közben csendben kiosont a szobából. Majd miután pihegtük magunkat, felöltözünk és lemegyünk a többiek közé, hogy tovább folytassuk a bulizást.

Szólj hozzá!

Címkék: szopás szilveszter lovaglás nyalás hátulról hármas szex két pasi


A bejegyzés trackback címe:

https://vorosbarsony.blog.hu/api/trackback/id/tr162586439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása